Navigate Up
Sign In
 
 

Lærere

Pengeuge 2018 – fra 12. til 16. marts 2018

Finans Danmark​ og Danmarks Matematiklærerforening afholder Pengeuge i tredje uge af marts 2018. Vi åbner op for tilmelding 1. november 2017.

Har du tilmeldt dig, vil du løbende få relevant information om Pengeuge tilsendt.

Pengeuge er blevet gennemarbejdet med nye opgaver og nyt layout. Hovedelementerne i Pengeuge er

  • Hæfter med tekst og opgaver om privatøkonomi
  • Gæsteundervisning fra banker
  • Ekstra tema om unge og digital sikkerhed

 Vejledning til læreroprettelse.pdfVejledning til læreroprettelse.pdf

I venstremenuen finder du relevante undervisningsmaterialer, som kan anvendes til at undervise i privatøkonomi hele året.

Gæsteundervisning og materialer

Hvis din klasse skal have besøg af en gæsteunderviser fra en bank, så skal du tilmelde din klasse (oprette ønske om  gæsteundervisning) inden mandag den 15. januar 2018.  Så garanterer vi, at din klasse får besøg af en bankrådgiver.

Fra den 16. januar kan du stadig oprette ønske om gæste- undervisning, men vi kan ikke garantere, at det bliver booket af en bank. 

En gæsteundervisning er af cirka 90 minutters varighed.

Deadline for bestilling af materiale til Pengeuge er torsdag  den 1. februar 2018. Du vil i ugerne op til Pengeuge modtage bestilte hæfter til din klassen.  

Al gæsteundervisning under Pengeuge følger vores officielle retningslinjer, der blandt andet indebærer, at virksomhedslogoer ikke må optræde i klassen eller i materialerne.
 
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet 

Vidste du at?

Hvis du tilmelder din klasse inden mandag den 15. januar 2018, så kan din klasse få besøg af en gæsteunderviser fra en bank.​
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her