Navigate Up
Sign In
 
 

Lærere

Pengeuge 2017 – fra 13. til 17. marts 2017

FinansDanmark og Danmarks Matematiklærerforening afholder Pengeuge i tredje uge af marts 2017.

Har du tilmeldt dig, vil du løbende få relevant information om Pengeuge tilsendt.

Pengeuge er blevet gennemarbejdet med nye opgaver og nyt layout. Hovedelementerne i Pengeuge er

  • Hæfter med tekst og opgaver om privatøkonomi
  • Gæsteundervisning fra banker
  • Ekstra tema om unge og digital sikkerhed

 Vejledning til læreroprettelse.pdfVejledning til læreroprettelse.pdf

I venstremenuen finder du relevante undervisningsmaterialer, som kan anvendes til at undervise i privatøkonomi hele året.

Gæsteundervisning og materialer

Hvis din klasse skal have besøg af en gæsteunderviser fra en bank, så skal du tilmelde din klasse (oprette ønske om  gæsteundervisning) inden mandag den 16. januar 2017.  Så garanterer vi, at din klasse får besøg af en bankrådgiver.

Fra den 16. januar kan du stadig oprette ønske om gæste- undervisning, men vi kan ikke garantere, at det bliver booket af en bank. 

En gæsteundervisning er af cirka 90 minutters varighed.

Deadline for bestilling af materiale til Pengeuge er onsdag  den 1. marts 2017. Du vil i ugerne op til Pengeuge modtage bestilte hæfter til din klassen.  

Al gæsteundervisning under Pengeuge følger vores officielle retningslinjer, der blandt andet indebærer, at virksomhedslogoer ikke må optræde i klassen eller i materialerne.
 
 

Konkurrence

Danmarks Matematiklærerforening og FinansDanmark præsenterer konkurrencen ”Nå dit mål” til Pengeuge 2017! Alle tilmeldte 7. og 8. klasser kan deltage i konkurrencen, der har form som et dilemmaspil. Træf de rigtige valg i hverdagssituationer gennem et simuleret forløb på 12 måneder. Svar rigtigt på videnspørgsmålene undervejs, så dit hold kan nå jeres mål. Den bedste 7. klasse og den bedste 8. klasse får en præmie sponseret af FinansDanmark. Som noget nyt vil 9. klasser i år også kunne deltage i konkurrencen og se high-score. Der vil dog ikke være en pengepræmie til den bedste 9. klasse.

Konkurrencen finder sted mandag 13. marts til fredag 17. marts 2017. Det tager 1-2 lektioner at være med, og spillet foregår online. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med, når vi løfter sløret for konkurrencen.
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vidste du at?

Hvis du tilmelder din klasse inden mandag den 16. januar 2017, så kan din klasse få besøg af en gæsteunderviser fra en bank.​
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her